1 min read

Sărăcia ca scut

Ceea ce mulți nu înțeleg este ca sărăcia e un scut, că dacă nu exista corupție instituțională vă vaccinau soldații lui Kovesi cu forța, că dictatura legii este mai primejdioasă decât slăbiciunea omenească.

Ferească Dumnezeu de legalitatea useristă a sistemului kovesist! Dictatura legii peste om înseamnă izolete, copii răpiți din familii și dați spre adopție minoritarilor, vaccinare forțată, orașe de 15 minute, pandemii și scor social, interese corporatiste, uciderea individualității, căderea în plan secund a umanului, căci într-o dictatură a legii, când legile sunt antihristice, oamenii se nasc doar pentru a servi aceste legi... totul în numele respectării legilor, ori... LEGILE SUNT FACUTE PENTRU OM, NU OMUL PENTRU LEGI.

Legile pot fi profund nedrepte și imorale, într-un stat antihristic. Deci lăsați-mă cu "vai, România este coruptă!" - corupția din Occident e incomparabil mai mare decât în România și acolo este și "domnia legii". De aceea au acceptat toate spurcăciunile... nu vă mai faceți iluzii... între tâlhar și asasinul de suflete de copii, eu aleg tâlharul, căci e posibil să se mântuiască pe Cruce, dar asasinul de copii satanist rămâne așa până dincolo de moarte... pe ăla nu-l mai vindecă nimeni.