1 min read

Poate fi oprit colapsul României?

Discursul lui V. Orban de la congresul conservatorilor americani (CPAC) din Texas, în care șterge pe jos cu ideologia globalistă, implicit cu administrația Obama și Biden, făcând un elogiu conservatorismului creștin pe care îl pune în practică în propria familie și în politica Ungariei, este important din mai multe motive.

Acesta arată că, dacă nu ești captiv unor servicii secrete trădătoare și antinaționale (globaliste), poți face politici care să ducă la siguranța și prosperitatea societății.

Nu numai că nu avem un om politic de anvergura lui Orban, dar Statul Paralel, format din imbecili școliți în universitățile lui Soros (POLITICĂ CONTINUATĂ ȘI ASTĂZI! – o spun în cunoștință de cauză), nu înțelege care este mersul lumii. Adică faptul că în SUA este foarte probabil să ajungă republicanii la putere (dacă nu vor fi furate iar alegerile), dar, ce este evident, că o enormă forță emergentă (Rusia – China – Turcia – India – Iran- Brazilia – Africa [de S]) se naște pe ruinele unui Occident ideologizat de politicile woke îndreptate împotriva familiei și națiunii.

Iar cu această realitate, care conține 80% din populația planetei și care a devenit deja o forță economică, dar care se constituie și într-o forță militară (Turcia, a doua forță NATO după SUA, joacă de ani de zile la două capete), ROMÂNIA NU ARE RELAȚII.

Politica externă românească, dictată de Washington și Bruxelles, a rupt relațiile tradiționale cu majoritatea acestor state. Iar în loc de realpolitik, România a practicat o idolatrie tâmpă față de un Occident în implozie (grație politicilor cunoscute, inclusiv a politicilor migraționiste coordonate de globaliști).

România are relații ostile de peste două decenii cu Rusia, zero relații cu China, Brazilia, Africa, Orientul Mijlociu șamd. Ca urmare, pierdem enorme oportunități economice (pe care Occidentul le-a folosit continuu) și riscăm aneantizarea geopolitică a României, dar și implozia Statului Român – despre care vorbesc de ani de zile.

De ce este aplaudat Viktor Orban în Texas și este atacat unanim de către toată clasa politică românească? Pentru că ordinul de la Ambsadă conține și acest îndemn. Și pentru că suntem sufocați de mediocritate, prostie și aroganță tâmpă, combinată cu obediența cea mai josnică. Iar aceasta este, repet, antecamera disoluției statale.

Iulian Capsali