1 min read

CONDAMNAȚI PENTRU CURAJ

De departe știrea sfârșitului de an '23 a fost condamnarea la pușcărie cu suspendare a unor părinți care au făcut homeschooling cu copiii. 

Ei au fost turnați la DGASPC de directorul Liceul Teoretic Bratca, de unde și-au retras copiii, care "este una din cele mai slabe unități de învățământ din Bihor, fiind pe antepenultimul loc din județ la Bacalaureat. În 2023, la acel liceu s-a intrat la Științe Sociale cu media 4,84 și la Mate-Info cu media 3,32."Despre mizeria socială, pornografia, drogurile și violența propagată în liceele de proastă factură, adevărate fabrici de rebuturi sociale (liceele de fițe din marile orașe  adaugă la acest cocktail și ideologie LGBT), guvernanții nu ne spun cum trebuie să ne ferim copiii. 

Părinții - în acest caz doi oameni simpli - sunt obligați de Statul Totalitar să-și ducă copiii în aceste abatoare sociale. Sunt condamnați la pușcărie pentru că vor să-și țină copiii într-o zonă a salubrității sufletești. Iar aproape tot învățământul din România este o rețea pesedistă de interese care pendulează între mediocritate crasă și imbecilitatea sincronizării cu o educație "occidentală", indusă de ONG-urile de tip Soros.

Cea mai tăioasă radiografie a acestei stări de fapt este cartea "Deșcolarizarea României" a lui Mircea Platon.

PS: De remarcat cum toată pegra globalistă din presa românească infiltrată de servicii a fost unanimă în a saluta condamnarea în cauză.

Iulian Capsali