1 min read

General-Maior Roger Cloutier arestat la Mariupol

General-Maior Roger Cloutier arestat la Mariupol!

Zvonurile s-au confirmat! Generalul coordona laboratoarele de arme biologice din Ukraina, in special pe cel de sub combinatul Azovstal.

Este informatia anului 2022, si vine de la ziaristul George Webb, cel care ancheteaza biolaboratoarele americane din Ucraina.

Mai stiti ca acum cateva zile Macron l-a demis pe Eric Vidaud seful inteligentei militare franceze, chipurile pentru ca nu i-ar fi spus lui Macron data si ziua exacta a invaziei lui Putin in Ucraina?

Ei bine nucleara a explodat, intrucat Putin si armata rusa se pare ca au prins in incercuirea de la Mariupol, pe langa trupe NATO si doi GENERALI de armata, care supravegheau si coordonau producerea armelor biologice in Mariupol.

Este vorba de generalul Roger Cloutier deja capurat de Putin si de un general al armatei Frantei ce avea aceiasi misiune legata de fabricarea armelor biologice.

Asa se explica lupte EXTREM DE DURE din Mariupol, unde nazistii din batalionul Azov si se pare extrem de multi militari americani, francezi, britanici, au fost incercuiti si dau lupte grele, toate incercarile de evacuare a lor fiind respinse de armata Rusiei.

Problema NATO si a USA este ca acestia sunt pe punctul de a se preda rusilor, neavand cum sa scape din incercuire, si riscul ca ei sa inceapa sa dea marturie despre ce faceau acolo, ar arunca toata lumea in aer.

Ca atare este posibil sa asistam la evenimente grave in Ucraina, inclusiv inscenarea unui atac chimic sau a unui incident nuclear, pentru a se abate atentia opiniei publice.

Cert este ca Rusia indata ce va prezenta declaratiile militarilor, ofiterilor si generalilor NATO capturati, toata treaba se va imputi rapid, motiv pentru care Obama a venit la Casa Alba intrucat stie ca dezvaluirile ar provoca o revolta populara armata in USA, cand populatia dar si armata USA ar afla ca ei fabricau in Ucraina arme biologice la care apoi big pharma venea cu asa-zise vaccinuri, iar mass-media, liderii politici si religiosi ai lumii cu propaganda…

O uriasa mega afacere planetara cu o singura victima: OMUL!

Mai jos aveti link catre pagina de twitter a ziaristului George Webb

https://twitter.com/RealGeorgeWebb

https://t.me/KadyrovUnOff

sursa: Cristian Mihai Rotaru