1 min read

Cugetări

Revoltele extreme au pus stăpânire pe Sri Lanka, după ce economia țării s-a prăbușit. Oamenii furioși din cauza creșterii uriașe a costurilor de trai au incendiat proprietatile de lux si bolizii a peste 50 de politiceni. Au murit cel puțin 5 persoane și alte 230 au fost rănite, potrivit celui mai recent bilant. Ţara cu 22 de milioane de locuitori se confruntă cu o inflație record. Prețurile la alimente au explodat, iar oamenii nu mai au acces la bunuri esențiale: produse alimentare, combustibil și chiar medicamente… The future!

Suedia și Finlanda, văzând ce bine îi merge Ucrainei pentru că a insistat cu intrarea în NATO, au decis că vor și ele. E supărare mare în Valhala! Na, noi să fim în locul lor! Să vezi cum au ajuns vikingii… În altă ordine de idei, nici noi, cei din UE și NATO, nu suntem departe. Văzându-l pe Zelensky ce bine își conduce țara, am decis să mergem pe mâna lui. Pare că știe ce face!! Ce zice el, aia executăm!

Putin e de vină pentru orice.. Dar ce ne facem? Că au zis experții că e pe moarte!! Pe cine mai dăm vina? Îl ținem în geam cu dinții rânjiți ca să îi luăm pensia? Îi plătim tratamentul? Que pasa con nosotros??

Ce se întâmplă? De ce mai vorbim despre războiul din Ucraina? Nici acum nu au trecut cele trei zile pentru care mai aveau muniție rușii? Că așa au zic experții si generalii.

Cine a blocat gazele?? Putin? Aa, nu, Ucraina și Marea Preoteasă Ursula… Scuzați-mă, băieți!

Ana Iordanescu