1 min read

Un fleac

Desigur, n-ați mai auzit nimic despre cum a renegociat Ursula von der Leyen mega-contractul cu Pf@izer, la cererea unor state europene cunoscute sub denumirea generică ”Fraierii de Serviciu”. Printre ele, și România (aka Iohannis și Cîțu, beneficiarii lotului de 120 de milioane de doze).

Cum știm, Comisia Europeană a cumpărat 4,2 miliarde de doze, de zece ori mai mult decât populația UE, la un preț (foarte bine) negociat cu șarlatanul Albert Bourla. S-au livrat deja 1,3 miliarde de doze, iar 55 de milioane au expirat (adică circa 1 miliard de dolari).

Că nu se va întâmpla nimic, deja știm. Comisioanele au fost distribuite, așa că marfa trebuie să ajungă la destinatari. La fraierii de serviciu. Pentru asta, mass-media ar fi bine să-și facă datoria, cum ne-a obișnuit.

Și iată că nu ne dezamăgește: ”COVID-19 continuă să omoare români nevaccinaţi. Creşte numărul de infectări” (adevărul, 28 iunie).

Adevărul care ne zburlește părul. Din moment ce americanii au început să vaccineze și copiii de peste 5 luni, nu-i greu de imaginat ce se va întâmpla din toamnă. Fraierii de serviciu vor fi din nou terorizați, iar specialiștii în frunte cu Arafat și Mahler vor explica, la Gigi24, cum sistemul sanitar e copleșit din pricina teroriștilor. A indisciplinaților.

Vorba cântecului: un fleac, i-am ciuruit!

Adrian Onciu