2 min read

Slavă smardoilor!

Suna foarte nasol pentru eroi când am scris că cele mai valoroase exporturi ale Ucrainei sunt oligarhii și mafia.

Aici am scris:

https://www.facebook.com/informaximilian/posts/pfbid0DTxjGt9bTmSBwJPX6DU5HAimBDhr6gfE3wjU55jKQwZPzWU7vy8Dztkmc514vkYql

La final am pus un link din Național care relata că mafia ucraineană, refugiată la Iași, Constanța și București, face ravagii iar poliția tace îngrozită. Ziarul cita un raport confidențial ce dezvăluie ”cutremurul infracțional ucrainean” care a lovit Capitala României, în urma valului de refugiați: numărul tâlhăriilor, violurilor, spargerilor de locuințe și a altor infracțiuni comise cu violență, de membrii unor grupări criminale specializate a crescut cu până la 28%!

https://www.national.ro/dezvaluiri/avem-raportul-sri-politia-capitalei-ingenuncheata-de-ucraineni-762645.html

Ceea ce am avertizat și a relatat doar acest ziar iese la suprafață și în restul presei, care nu mai poate ascunde faptele și caracterul refugiaților. Avem la știri bătăi și violuri cu protagoniști ucraineni.

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/un-ucrainean-refugiat-in-romania-dat-in-urmarire-pentru-ca-a-violat-o-fetita-pe-numele-sau-fusese-emis-mandat-de-arestare-2034113

https://www.gandul.ro/stiri/mai-multi-ucraineni-s-au-batut-ca-in-filme-in-fata-unui-restaurant-din-bucuresti-politia-s-a-sesizat-din-oficiu-19821152

Nu vreau să generalizez dar asta e firea lor, nu sunt mai breji decât rușii. Doar sunt rude de gradul 1. Violența e un mod de manifestare curentă în fostul spațiu sovietic și nu doar la slavi, ci și la creștinii gruzini sau musulmanii azeri, ceceni ori uzbeci. Spațiul cultural eurasiatic are o tradiție războinică a cruzimii și brutalității. Este ceea ce importăm odată cu refugiații de acolo.

Așa că fie devenim și noi smardoi, fie plecăm genunchiul și îndurăm scandalurile, raptul și alte nenorociri aduse de noii veniți pe care i-am primit cu pâine și sare.

La noi, cine să dea cu pumnul? Ar fi niște cetățeni moldavi, gen din Vaslui sau de peste Prut și ar mai fi de prin clanurile țigănești. Eh, atunci să te ții, când s-or lua la smardoială clanurile astea cu rackeții ucraineni care vor să-și marcheze noul teritoriu.

Polițiștii ce să facă? Au treabă să plângă că li se impută amenzile date aiurea în pandemență. Vedeți vreun burtos sau vreun sfrijit în uniformă care să se ia la trântă cu smardoii și violatorii din Ucraina?

Corolarul acestei situații va fi noua paradigmă conjugală.

Abia aștept să aud la știri cum o ucraineancă a păruit o româncă, după ce i-a luat și bărbatul. Aia da, infracționalitate!

Cristian Niculescu