1 min read

4 aprilie 1944

4 aprilie 1944 – armata română lupta contra rușilor sprijiniți parțial de ucraineni. În acea zi neagră aviația americană a bombardat barbar Bucureștiul. Nimeni nu credea că americanii ne vor bombarda. Și, cu toate acestea, au făcut-o absolut gratuit, ținta fiind în principal civilii. Istoria nu ne mai spune nimic acum despre asta!

După Război americanii ne-au cedat fără nicio grimasă rușilor, aruncându-ne pentru 40 de ani în cea mai neagră perioadă a istoriei. În această perioadă România a fost jefuită de teritorii: rușii ne-au luat Basarabia și Bucovina. Din Basarabia au creat Republica Moldova, iar sudul Basarabiei și Bucovina au fost cedate Ucrainei. Ceva mai târziu, cozile de topor comuniste de la București au cedat Ucrainei și Insula Șerpilor.

Iată-ne azi! Suntem aliați cu americanii cărora, din servilism, le-am ridicat două monumente în București. De ce, pentru că ne-au bombardat? Nimeni nu se mai împiedică de „scama” asta. Iar culmea, într-o zi neagră pentru istoria noastră, reprezentantul Ucrainei – una dintre națiunile-torționar ale României – se adresează Parlamentuui de la București.

Cât servilism este în jigodiile ăstea de politicieni? Câtă trădare încape în Parlamentul ăla? Cât îi mai rabdă pământul pe toți acești trădători? Când ne vom trezi, oameni buni? CÂND???