6 min read

Volodimir Zelenskyi este un monstru care patronează cel mai mare cartel criminal al lumii!

Într-un război soldaţii nu pot fi acuzaţi de morţile de pe câmpul de luptă. Acolo e o altă logică ţinând de regula brutală şi inumană „omoară ca să nu fii omorât”. Este o regulă acceptată de milenii, astfel încât nu poate fi contestată. Se presupune că cei care se află acolo ştiu de ce se află şi şi-au asumat toate consecinţele, dintre care, uneori, moartea se poate dovedi a fi cea mai blândă. 

Într-un război însă – şi asta e, de asemenea e o lege asumată de toată lumea – criminali sunt aceia care omoară oamenii nevinovaţi. Trebuie să fii o brută fără margini ca să te îndrepţi împotriva unor oameni lipsiţi de apărare. Când tu ai o armă şi tragi într-un om neînarmat te numeşti criminal. Când însă te afli la conducere şi dai ordin soldaţilor tăi să omoare oameni neînarmaţi eşti un mega-criminal, un laş ticălos care se ascunde în spatele unor brute înarmate. 

Faceţi cunoştinţă cu Volodimir Zelenskyi. Unii îi spun „eroul planetei”. Începând de azi eu îi voi spune criminalul planetei. Există atâtea atrocităţi care duc la numele său încât nu mai putem pune personajul sub semnul întrebării. Eu însă mă voi opri la una singură: Gonzalo Lira. Mulţi îl cunosc deoarece oferea o imagine alternativă asupra conflictului din Ucraina. Sunt atâte informaţii pe care le aveam de la el, unele cu imagini de la „locul faptei”. Aşa am aflat de aberanta distrugere a Parcului Gorki din Harkov, un obiectiv fără nicio importanţă militară, distrus doar de dragul distrugerii. Şi câte şi mai câte. 

”Vrei să afli adevărul despre regimul lui Zelensky? Caută pe Google numele de mai jos:

  • Vlodymyr Struk
  • Denis Kireev
  • Mikhail & Aleksander Kononovich
  • Nestor Shufrych
  • Yan Taksyur
  • Dmitri Djangirov
  • Elena Berzhanaya

Dacă nu auziţi de mine în 12 ore sau mai mult, puneţi numele meu pe această listă.”

Este un mesaj cu iz profetic transmis pe Twitter pe 26 martie. Sincer, nu l-am crezut. M-am gândit că e doar o exagerare cu toate că îmi dădeam seama cu ce pericole se confruntă stând acolo, în mijlocul evenimentelor. Însă consideram că statutul său de cetăţean american îl ajută de ambele părţi ale baricadei. Aiurea!

În 15 aprilie Gonzalo Lira a fost răpit. Operaţiunea a fost executată de SBU, împreună cu membri ai Batalionului Azov. De unde ştiu asta? De pe Twitter-ul lui Sergei Korotkikh, un comandant cunoscut al Batalionului Azov care a sugerat într-o postare (ştearsă în prezent) că ştie unde se află Gonzalo Lira. Individul despre care vă vorbesc este un criminal care-ar fi trebuit să înfunde puşcăria. Ca să-i aflaţi „faptele de glorie”, căutaţi detalii despre omorârea lui Shamil Odamanov, asta dacă aveţi suficientă rezistenţă. Korotkikh e un criminal pur. N-are treabă cu Ucraina. De altfel, el şi-a început cariera în partide neonaziste din Rusia şi Belarus, iar pe Shamil Odamanov l-a omorât când activa în cadrul mişcării naziste „Tovărăşia Naţional-Socialistă”. Acum se află în Ucraina pentru că e rost de omorât oameni, astfel încât îşi satisface „legal” pasiunea sa criminală.

Cel mai probabil, Gonzalo Lira a fost torturat şi omorât de bestiile lui Zelenskyi. Serviciul său secret, SBU, este chiar o copie a CEKA, utilizând aceeaşi metode odioase. Tortura şi asasinatul sunt practici comune ale SBU. Zelenskyi foloseşte SBU nu doar pentru vânătoarea prezumtivilor spioni, ci şi pentru eliminarea adversarilor politici. Puteţi căuta, dacă s-o mai găsi, torturarea activistului de stânga Alexander Matjuschenko. Sau puteţi căuta articolele în care se justifică omorârea barbară a unui primar acuzat de „colaborare cu ruşii” prin sloganul „un trădător mai puţin”. 

De ce afirm că SBU e implicat în răpirea şi asasinarea lui Gonzalo Lira? Pentru că toate organizaţiile neonaziste care împânzesc Ucraina sunt de fapt la comanda acestui serviciu secret infam (căruia CIA i-a asigurat şi-i asigură pregătirea!). Spre exemplu, în 2017, Yevhen Karas, fondatorul unităţii neonaziste „C-14” spunea într-un interviu că „SBU nu ne informează doar pe noi, ci şi pe cei din Batalionul Azov, Sectorul de dreapta s.a.m.d.”. 

Sunt o grămadă de informaţii care nu se spun. Absolut toată presa controlată din lume este părtaşă la crimele de acolo întrucât ascunde cu bună ştiinţă faptele acestor brute. Să vă dau câteva informaţii de care nu aţi auzit. Pe 1 martie primarul oraşului Kreminna, Volodymyr Strok, a fost răpit de unităţile SBU, torturat şi împuşcat în inimă deoarece a fost acuzat de colaborare cu ruşii. Uciderea brutală a primarului a fost sărbătorită pe reţelele de socializare care, desigur, n-au avut nimic împotriva publicării imaginilor oribile (în care se vedeau limpede urmele torturii). Pe 7 martie, primarul din Gostomel, Yuri Prylipko, a fost ucis deoarece a „colaborat cu ruşii”. În ce a constat colaborarea? Negociase cu armata rusă deschiderea unui cordon umanitar pentru evacuarea populaţiei. Ştiu că sună ciudat pentru mulţi, dar utilizarea civililor ca scuturi e o practică a armatei ucrainene, astfel încât evacuarea într-adevăr e considerată o trădare de către armata criinală a lui Zelenskyi.

În disperare de cauză, pe pe 24 martie, Ghenadi Matsegora, primarul orașului Kupiansk, a înregistrat un videoclip în care făcea apel la președintele Volodymyr Zelensky pentru eliberarea fiicei sale, luată ostatică de agenții serviciilor secrete ucrainene SBU (aveţi clipul aici: https://videopress.com/v/JjOO47L8). 

Aţi uitat uciderea lui Denis Kireev, negociator cu partea rusă desemnat chiar de către Zelenskyi? A fost acuzat în presă de colaborare cu Rusia şi a fost împuşcat fără alte discuţii. Oribil!

Unsprezece primari au dispărut şi, pentru a nu mai ridica bănuieli asupra SBU, s-a lansat dezinformarea conform căreia acei primari au fost arestaţi de ruşi. Este o minciună arătată cu degetul în mai multe rânduri de partea rusă care n-ar avea absolut niciun motiv să ascundă arestarea unor primari. Doar e război! 

Aţi auzit probabil despre arestarea lui Viktor Medvedchuk. Desigur, e acuzat că e „omul lui Putin”. În realitate este duşmanul politic al lui Zelenskyi. Partidul său era cel mai mare partid de opoziţie din Ucraina. A fost scos în afara legii, alături de alte zece organizaţii. Sub prerogativele date de legea marţială, Zelenskyi s-a instaurat dictator al Ucrainei. Iar ceea ce se întâmplă acolo e demn de Khmerii roşii. Nu vă imaginaţi că înainte treburile stăteau mai bine. În 2020, membri ai Batalionului Azov au deschis focul asupra unui autobuz care transporta membri ai partidului lui Mevedchuk rănind numeroşi călători. 

Acum, în beciurile SBU stau mulţi nevinovaţi care sunt torturaţi până la moarte. Scritorul Yan Taksyur e acuzat de trădare. Avocatele pentru drepturile omului Elena Berezhnaya şi Elena Viacheslavova, de asemenea, au fost ridicate şi încarcerate. Ce-or păţi acolo e greu de imaginat. În special mi-a atras atenţia cazul Elenei Viacheslavova, cea care are parte de un destin de-a dreptul tragic: tatăl său a fost ars de viu în 2014 la Odesa pentru „vina” de a fi protestat împotriva Maidanului de la Kiev. 

Crimele săvârşite în Ucraina de forţele asmuţite de Zelenskyi deja nu mai pot fi ascunse. Gonzalo Lira a demonstrat prin viaţa sa că ceea ce se întâmplă acolo e odios. Nimic din ceea ce am scris aici nu e fals! Dacă aveţi un sentiment de ură pentru ceea ce am scris, gândiţi-vă că nu sunteţi nimic altceva decât nişte biete victime ale unui experiment de programare socială. Nu e posibil să transformăm măcelarii în eroi! Clamăm democraţia şi ridicăm în slăvi un dictator monstruos care-a instituit un regim al terorii, un dictator care-şi ucide adversarii cu sânge rece. De la Stalin n-am mai văzut o asemenea maşină de tocat oameni!

Treziţi-vă, dragii mei! Nu vă lăsaţi păcăliţi aşa cum aţi făcut-o cu COVID-ul! Aceeaşi mână de ticăloşi vă îndeamnă să alegeţi drumul către un nou cotlon întunecos al istoriei. Treziţi-vă pentru că tot voi veţi fi cei care veţi plăti! Desigur şi mulţi dintre noi, cei care urlăm în van, vor îngroşa rândurile victimelor, însă pentru voi, biete oi împinse spre abatoare, destinul va fi tragic. Treziţi-vă sau nu vă veţi mai trezi niciodată!

sursa: Dan Diaconu