1 min read

Tăcerea

Știți ce e șocantă?

Tăcerea.

2 ani de zile întreaga umanitate a trecut prin cel mai straniu și irațional moment din toată istoria sa. O umanitate întreagă a adoptat isteric măsuri totalitare, și-a distrus viețile și economiile ca să nu facă o gripă.

Căci covidul, fără să îi subestimăm riscurile indubitabile pentru sănătate, nu a fost mai periculos și mai ucigaș decât o pandemie de gripă. Am putea spune chiar din contra.
În acești doi ani s-a mințit enorm.

Lumea a fost împiedicată să beneficieze de tratamente pentru bolile sale. Televiziunile și internetul au indus panică și groază cu minciuni cusute cu ață albă.

Autoritățile au făcut lucruri ilegale și monstruoase peste tot în lume.

Lumea a fost obligată să se vaccineze cu vaccinuri nesigure și netestate iar neîncrederea oamenilor a fost șantajată cu măsuri restrictive fasciste.

Apoi pandemia a dispărut brusc și deși sunt mesageri ai morții care vor să o folosească mai departe, aceia sunt deja pe plan secund.

În schimb s-a instaurat tăcerea.

Mor oameni pe capete. Cad de tineri din picioare. S-a ajuns până acolo încât se instalează defibrilatoare pe stradă, cum erau înainte telefoanele fixe.

Să fie de la stresul incredibil și lipsa de tratament medical din ultimii 2 ani? Să fie de la vaccinurile ”sigure”, după care nu mai mori?

Tăcere.

Idioții docți și agresivi din cei doi ani de covid, promotorii celor două măști, mâncatului cu masca, dozelor 3 și 4 de vaccin, ”salvatorii” de vieți prin izolare, tac.

Tăcere peste tot.

Uneori tăcere jenată. Rar.

Cel mai des, tăcere nesimțită. Activistul idiot și criminal din covid, a și ”uitat” subiectul și acum îmi predică pacifismul cu rachete al solidarității cu Ucraina.

Apoi tăcere instituțională. Și la noi…. Gheorghiță a fost numit director la spitalul SRI. Să tacă și să fie uitat pe un salariu bun. Că acolo e secret de stat și hârtia igienică, nu? Arafat a devenit acum specialist în combaterea secetei. În aceeași tăcere cu privire la cei doi ani de demență criminală care se dorește uitată.

Bogdan Duca