2 min read

Planul merge înainte

Văd pe net – şi nu numai – multă excitaţie în legătură cu mişcările de protest tot mai ample, din tot mai multe state şi cu efecte de la căderea unor guverne la faliment total ca în Sri Lanka. Nu spun că nu e bine că oamenii îşi apără drepturile atât de mult ciuntite încât, în curând, nu vor mai avea decât dreptul de a se supune “salvatorilor” lor, între care cel la o viaţă decentă, dar îndemn la atenţie şi bună cugetare împotriva risipirii în cele ale lumii pt că:

  1. Nimic din ceea ce se întâmplă acum la nivel global şi în interiorul statelor nu este în afara planului; inclusiv crizele energetice şi alimentare, cele care au provocat, în realitate, mai peste tot protestele. Şi, foarte important, chiar ACESTE PROTESTE, DEZVOLTĂRILE VIOLENTE ŞI ANARHICE ULTERIOARE, HAOSUL, sunt parte a planului lor. Au nevoie de foamete, război, lipsuri, suferinţe, boli, haos ca să ne rupă definitiv de Dumnezeu şi să ne îngenuncheze în robia neputințelor noastre lumeşti. Vă amintesc că Antihristul, când va veni (eu cred că deja e aici şi doar aşteaptă să-şi dea masca jos) va vindeca, va da de mâncare, va îngriji, totul cu condiţia supunerii lui. Asta nu înseamnă că nu trebuie să ne afirmăm nemulţumirea şi dezacordul, ci că o dată, măcar o dată ar trebui să nu mai fim reactivi la stimulii lor, ci să sărim etapele, să ieşim şi ţarcul în care ne-au închis şi în care jucăm după regulile lor, şi să luăm noi iniţiativa. Chestie în care nu ar fi vorba despre calea bătută, întinsă înaintea noastră chiar de ei, a răzvrătirii. Dar despre asta altădată mai pe larg.
  2. Şi acest lucru nu ţine de social şi politic, ci de spiritual. Toate protestele importante sunt de factură social-economică. Dar modificarea societăţii s-a făcut şi se face pe dimensiunea spiritual-morală, prin satanizare progresivă. Pe care nu am văzut mari – poate nici chiar mai medii, ci numai mici – ieşiri în stradă.
  3. Puterea, în plan lumesc, adică socio-politico-economic este la ei. Oricâte guverne ar cădea, oricâte falimente s-ar înregistra, banul e la ei căci ale lor sunt băncile, fondurile, statele, adică: terenurile, bunurile şi bugetele statelor.
  4. Aşa că, mici victorii acum nu vor însemna nicidecum schimbarea cursului programului lor de satanizare, deci nici de implementare a planului de rupere definitivă a omului de Dumnezeu prin supunea lui totală faţă de îndrăciţi, locotenenţii lumeşti ai diavolului.

Paul Ghiţiu