2 min read

Kill Bill

Este de-a dreptul hilar cum încearcă OMS (instituția de tip ONG aflată în portofoliul lui Bill Gates) să forțeze pandemia de variolă a maimuței. Asta în condițiile în care există doar 15.800 de cazuri în toată lumea, iar mortalitatea nu ar trebui să dea mari bătăi de cap.

Șeful OMS, dr. Tedros (cunoscut drept ”marioneta lui Bill”) a susţinut pe 23 iulie o conferinţă de presă virtuală ca să anunțe cel mai ridicat nivel de alertă al organizației sale, devenită un soi de Minister al Sănătății la nivel global. De fapt, un soi de sperietoare. Instrumentul perfect pentru punerea în scenă a oricărei pandemii, în vederea derulării afacerilor Big Pharma sub conducerea măiastră a filantropului Kill Bill.

Cum bine știm, ca și la pandemia de Covid, psihopații din branșă au făcut un mic antrenament fără public, ca să devină capabili să se miște cu talent la semnalul lui Bill. Au prognozat cu exactitate data de declanșare a pandemiei monkeypox (15 mai 2022) și au expus, pe hârtie, punct cu punct, cum se vor derula evenimentele.

E posibil ca între timp filantropul Gates să fi rezolvat și cu finanțarea echipei globale GERM (Global Epidemic Response and Mobilization), alcătuită din 3.000 de specialiști foarte bine plătiți, capabili să ”spună și facă” ceea ce li se dictează. ”Echipa GERM ar trebui să aibă capacitatea de a declara o pandemie și de a colabora cu guvernele naționale și cu Banca Mondială pentru a strânge foarte repede bani pentru răspuns”, a explicat Gates, nonșalant.

În New York, spre exemplu, unde gradul de îndoctrinare liberală este similar cu cel din California, oamenii au început să stea la cozi pentru a se vaccina anti-monkeypox. Uniunea Europeană, prin intermediul potlogăriței Ursula von der Leyen, a cumpărat încă vreo 50 de mii de doze de vaccin. Așa, de încălzire. Să nu trebuiască.

Probabil că așa-zisa pandemie ”monkeypox” nu are alt scop decât să obișnuiască publicul cu ideea că povestea nu s-a terminat. Că urmează alți viruși (unii mult mai periculoși), iar singura variantă de supraviețuire constă în vaccinare la scară largă. Bineînțeles, cu ajutorul neprecupețit al lui Bill Gates și al echipei lui de specialiști-potlogari (fie că vorbim despre medici, politicieni sau jurnaliști).

În atari condiții, nu-i de mirare că simpatia față de ”democrația” occidentală a ajuns la cele mai de jos limite.

Adrian Onciu