3 min read

Ceea ce se pregăteşte este mai urât decât vă imaginaţi

Curtea Supremă a Germaniei a statutat că vaccinarea obligatorie a lucrătorilor din sănătate este constituţională. Culmea, în motivare se repetă multe dintre sloganurile propagandistice aruncate în presă şi preluate fără discernământ de către judecătorii nemţi şi promovate ca adevăruri absolute. Iată câteva formulări care ar trebui să ne sperie: „dacă o majoritate a specialiştlor consideră că vaccinarea obligatorie opreşte evoluţia infectării pacienţilor, opinia este suficientă pentru a putea fi introdusă obligativitatea” sau „faptul că vaccinul nu şi-a dovedit eficienţa nu e un motiv de respingere în condiţiile în care la momentul deciziei aceasta era opinia majoritţii specialiştilor”. Nu vă ia cu tremuratul?

În SUA, CDC a recomandat reînceperea testării obligatorii a celor care călătoresc cu avionul. Din nou, o decizie suspectă, care şi-a dovedit inutilitatea şi care, probabil, va fi preluată instantaneu de către companii. Asta în condiţiile în care CDC este chemată în judecată, alături de Pfizer, pentru mizeria cu vaccinurile. Documentele ieşite la iveală până în prezent dovedesc fără niciun dubiu că Pfizer a trecut la distribuirea vaccinurilor sale în condiţiile în care testele clinice au fost falsificate. Evident, Pfizer se apără cu contractul beton semnat cu Guvernul SUA (similar celor semnate cu toate statele lumii).

Un nou studiu arată că hepatitele misterioase nu au ca principală cauză vaccinul, cu toate că în multe cazuri acesta a fost declanşatorul. Sunt copii suficient de mici care nu au fost vaccinaţi, dar care nu mai erau sugar (pentru a fi infectaţi delaptelemamelor vaccinate) şi care, totuşi, au făcut acea formă de hepatită. Care-i explicaţia? Studiul vine cu un răspuns bombă: absolut toate măsurile pentru prevenirea răspândirii bolii sunt o cauză cât se poate de clară. De fapt – şi aici e o bomba – masca de protecţie obligatorie, împreună cu dezinfectantele au condus la o acumulare a toxinelor în ficat şi la declanşarea hepatitei misterioase. Iată încă o dovadă care dărâmă întreaga politică dementă din spatele afacerii pandemice. 

Aşa cum am anunţat pe canalul meu de Telegram, Jack Posobiec a fost reţinut la Davos de către forţe de poliţie. Nu i s-a dat nicio explicaţie. Nici lui nici echipei. Pur şi simplu au fost ridicaţi în timp ce filmau în afara Forumului Economic. Partea interesantă abia acum vine: cei care i-au reţinut nu sunt poliţişti, ci un corp paramilitar care teoretic asigură securitatea WEF. Miliţia respectivă este înarmată cu pistoale automate şi alte arme letale. În mod cât se poate de logic, un asemenea corp – dacă ar fi legal – ar avea maxim atribuţii în interiorul spaţiului în care se desfăşoară Forumul, nicidecum pe stradă sau în cafeneaua de unde a fost săltat Jack Posobiec. 

Informaţiile pe care vi le-am prezentat par a nu avea legătură între ele. Cu toate acestea, ele sunt parte a aceleiaşi poveşti, anume societatea care se pregăteşte. În ciuda faptului că mizeria pandemică a fost susţinută strict prin minciuni de o armată întreagă de propagandişti privaţi, ea capătă valoare de adevăr întrucât întreaga retorică a fost preluată pe nemestecate de justiţie (vezi decizia cu care am început articolul) şi menţinută chiar şi atunci când propaganda şi-a pierdut din forţă. În ciuda evidenţei, măsurile aşa-zis sanitare, sunt menţinute în continuare în multe locuri din lume, cu toate că se dovedeşte că provoacă daune extrem de mari. E o demenţă absolută, iar aceasta e abia începutul. 

Ceea ce se propovăduieşte de către devianţii grupaţi în jurul WEF reprezintă pur şi simplu planul de acţiune în vederea schimbării radicale a lumii. Miliţia privată a lui Klaus, cea care a înşfăcat un om dintr-un loc public, fără absolut niciun mandat, este un semn al sistemului pe cale să se instaureze. Până acum teroarea era exercitată de state prin mecanismele proprii de forţă. Acum, treptat, apar forţele private, subordonate unor interese corporatiste şi care execută fără comentarii absolut tot ceea ce li se cere. La fel cum reţelele sociale cenzurează fără discernământ şi fără a putea fi trase la răspundere – deoarece, chipurile, sunt firme private – la fel se va întâmpla şi cu miliţiile private care vor aresta oamenii fără niciun mandat. 

Toate acestea par fire narative aparent diferite. Urmându-le, constaţi cu stupoare că ele fac parte din aceeaşi poveste, din acelaşi plan. E o teroare care se instalează încet şi sigur în societăţile noastre. Asta deoarece devianţii consideră că nu mai au nevoie de atâta timp pentru implementarea agendei lor tembele. Şi uite-aşa s-a trezit Schwab că vrea să termine într-un cincinal ceea ce era plănuit pentru cel puţin două cincinale. Foametea pe care o pregătesc va fi un argument suficient pentru a implementa absolut tot ceea ce vor, iar bolile pe care le scot pe bandă rulantă vor reprezenta alte instrumente din ilegalul arsenal al demenţilor grupaţi acolo. Indiciile sunt la vedere. Trebuie doar să uniţi punctele pentru a înţelege că ceea ce vine e mai urât decât un coşmar.

Dan Diaconu