1 min read

Ce mai aflăm din documentele Pfizer

Documentele Pfizer declasificate în ciuda dorinței producătorului de a rămâne secrete timp de 70 de ani conțin informații năucitoare!

Vaccinul Pfizer a fost recomandat cu insistență femeilor gravide și celor care alăptează, în absența oricăror studii clinice umane efectuate pe aceste categorii de recipienți. Conform documentelor, singurele studii efectuate au fost realizate pe un număr de 44 șoareci, în Franța, timp de 42 de zile. That’s it!

Și totuși medicii, nu numai eroii pandemiei televizate ci mulți alți “profesioniști”, rămași anonimi au insistat pentru acest vaccin, unii condiționând actul medical de vaccinarea acestei categorii speciale (gravide și femei care alăptează).

Toți medicii care au recomandat vaccinul, fără excepție, au argumentat existența studiilor ample pe care, evident, le-au și consultat. Bravo, exceptând situația că aceste studii NU există! Acești “profesioniști” sunt, probabil, beneficiarii unor stimulente Pfizer sau sunt niște habarniști, posesori de diplome, nu și de știință medicală. Ambele categorii sunt deosebit de periculoase.

Vaccinul este SIGUR și EFICIENT! Aceleași documente indică o eficacitate a vaccinului de 12%, în primele 7 zile, și de 1% în perioada următoare.

1%…

Ana Iordanescu