2 min read

Cargill, Monsanto, Dupont și foametea planificată

Începând cu 2014, trei giga-companii agroalimentare americane, recte, Monsanto, Dupont și Cargill, au cumpărat peste 17,5 milioane de hectare de teren agricol în Ucraina. Acest teren înseamnă de 3 ori suprafața agricolă a Italiei, fiind cu mult mai mare ca suprafața agricolă a României, care deține doar 14,6 milioane de hectare*.
Nu se știe încă ce terenuri deține bilgheiț în Ucraina, dar se știe că a cumpărat și cumpără masiv terenuri agricole în SUA și în America de Sud. Și, evident, deține acțiuni la toate cele trei mega-evil companies.

Aceste trei most evil companies din domeniul agro-alimentar sunt deținute de cele trei ultra bogate și constrângătoare giga-fonduri: Vanguard, Black Rock, State Street.

Cum s-ar zice, the usual suspects…

Aceste giga-fonduri, precum s-a putut vedea în plandemie, dețin și 95% din cele 7 mari grupuri globale de mass-media, deci controlul asupra informației, precum și 90% din companiile farmaceutice și laboratoarele de manipulare biologică sau genetică, deci controlul asupra sănătății și libertății oamenilor și asupra “științei” canonice, ideologizate, care nu mai suportă contradicție, concurență sau critică.

Precizez că în România, principalii deținători de material genetic pentru agricultură și de silozuri și infrastructură necesare colectării, depozitării și vânzării la suprapreț ale recoltelor sunt … americanii de la Cargill, Monsanto, Dupont (cărora li se adaugă “elvețienii” Glencore, o multinațională amerikanish nevertheless). Iar o treime din terenurile “noastre” agricole este deținută și exploatată de italieni, olandezi, austrieci, libanezi și de un șeic arab. Bravo lor, că noi nu știm.

De asemenea, precizez că cele trei giga-companies americane produc nu numai semințe, ci și erbicide (unele cancerigene***) și pesticide, precum și organisme modificate genetic.

Ce să faci cu resursele pentru atât de multă mâncare?
Păi, o controlezi și o distribui unde îți dictează planurile.
O folosești ca armă alimentară, mai eficientă decât armele clasice, decât armele biologice sau “armele” diplomatice sau de lobby.

Ce faci pentru a păstra o asemenea armă?
O plandemie.
Un război.
O mare resetare.

*actualmente, Monsanto, the most evil company in the world, este parte a concernului Bayer din Nemția, dar este încă foarte amerikanish ?
**ca să știți, și companiile străine dețin la noi cca 5 milioane de hectare de teren agricol
***deocamdată, doar Monsanto are la activ condamnări pentru cauzarea cancerului, pentru câteva miliarde de dolari cu titlu de despăgubiri

Gheorghe Piperea