2 min read

Când totul e prea evident... și strident!

Mi-a apărut o știre cu

Măi, Tudore, suntem o țară atât de tolerantă încât tu poți spune treaba asta la cea mai urmărită emisiune de vineri. Peste 1,4 milioane de români au putut vedea spectacolul de aseară.

Dar nu asta e problema, Tudor, că suntem sau nu intoleranți. Ci faptul că românul nu e atât de prost precum îl cred unii.

După ce mi-a sărit știrea în față am dat și eu play să văd momentul. Mi se pare o regie de cea mai proastă factură.

Apare un băiat pe scenă îmbrăcat în femeie și începe să cânte atât de prost și fals încât dacă aveai televizorul dat tare riscai să-ți bată vecinii în țeavă și aia să sune mai mișto.

Și la momentul ăsta trei antrenori se întorc și se declară încântați de performanța drag-ului de el/ea.

Cine nu se întoarce? Tocmai Tudor. Și iată ce a spus el conform paginii emisiunii: “Regret că nu m-am întors ca tu să fii în echipa mea, pentru a merge cât mai departe, pentru a aduce un pic de normalitate și a vedea că oamenii nu trebuie discriminați pe niciun fel de criteriu, de la cel sexual, etnic și așa mai departe. Trebuie să ne uităm la ce face omul, nu la ce este omul!”

Voi înțelegeți cum stă treaba? Deci urechile lui Chirilă îi spun “băi, n-are rost să apăs butonul, nu cântă bine.”, apoi după ce se întoarce are un moment de reflecție și își dă seama că nu poate profita de impactul major de imagine pe care i l-ar aduce un astfel de personaj în echipa lui. Imagine care se “pupă” cu a lui. Păi nu ai spus mai sus că trebuie să ne uităm la ce face, nu la ce este?

Să vedem însă ce a spus și Smiley: “N-am văzut așa ceva niciodată pe scenă la Vocea României. Eu sunt mega entuziasmat. Am fost entuziasmați amândoi, pentru că nu a fost niciodată o voce ca a ta la Vocea României”

Vă pun în comentarii momentul, poate nu mă credeți pe cuvânt.
Toate reacțiile juraților par fake. Parcă știau că asta trebuie zis și făcut.

Dacă e cineva aici care e de acord cu vorbele lui Smiley, eu sterg postarea. Sau, mă rog, mă voi gândi la asta 😛 Nimeni niciodată nu a cântat ca Diamantul acesta ni se transmite.

De ce n-o mai fi Andra prin juriu? Îți cam pui întrebări când vezi așa ceva. Știm cu toții ce tip de om este Andra, cu spectacolele ei “tradiționale”. Marius Moga, de asemenea.

Cum ziceam, om fi noi proști, dar nici chiar așa.

Paul Gabriel Andrei