1 min read

Bizarerii la summitul NATO

Maxima bizarerie a summitului NATO de la Madrid e că 30 de lideri au venit cu nevestele după ei, chiar și cu nepoțele, s-au plimbat și au făcut shopping prin oraș, au mers la dineu de gală șamd, totul în plin soare. Și în plin război.

În mod logic, summitul trebuia să aibă loc într-un bunker secret, evident, fără neveste și cu măsuri infernale de protecție (oraș izolat, circulație blocată, elicoptere și avioane militare pe cer, jeepane, militari și agenți secreți pe străzi șamd). Dintr-un motiv foarte logic: o rachetă expediată spre Madrid, ori vreo bombă plasata de serviciile rusești, ar fi putut, teoretic, să lase fără conducere 30 de state, cele mai puternice ale lumii libere. La fel cum a fost atacat Kievul cu rachete, fix în timpul summitului, cu puțin efort de război se putea rezolva și Madridul.

De unde o fi venit relaxarea aia, atmosfera de sărbătoare? Știau Biden & comp că domnul Putin cel criminal scelerat degenerat paranoic schizofrenic e, de fapt, băiat fin și nu face de astea?…

Bogdan Tiberiu Iacob