2 min read

Anul luptei pentru păstrarea suveranității

V-am spus de la începutul anului că noua luptă va fi pentru păstrarea suveranității, pentru protejarea Constituției. Cine acuză prostii cu “conspirații” să înceapă să gândească pentru că nu strică.

Ce auzim zilele astea? Că cetățenii Uniunii Europene vor putea candida la alegerile din România pentru orice fel de funcție publică. Senatul României (adică PNL, PSD, USR) a adoptat o hotărâre prin care vinde independența României străinilor (ălora care economic ne conduc deja – uitați-vă la datele economice, nu mai veniți cu lozinci penibile). Așadar, UE atacă independența statelor membre și propune o Directivă europeană, care vezi Doamne, ar sprijini incluziunea cetățenilor UE. Cu alte cuvine, prin punerea directă a propriilor oameni (pardon, “alegerea”- făcută prin SRI) scad riscul ca vreuna din marionetele naționale să se răzgândească și să nu mai răspundă la ordinele țărilor vestice din UE. Doamne ferește dacă dau pestre vreun patriot rămas care vrea să facă ceva bun pentru România. Nu care cumva să se întâmple așa ceva pe plantația de sclavi.

De asemenea, Comisarul European pentru Justiţie, Didier Reynders face pișu pe independența și suveranitatea țărilor membre și afirmă că “Statul de drept înseamnă (…) limitarea posibilităţii autorităţilor unui stat membru – chiar susţinute de o majoritate în parlament, de o mare majoritate a populaţiei – să acţioneze împotriva valorilor noastre europene.” Valorile europene fiind reprezentate de interesele vestice. Cine mai crede în cuvintele pompoase de pe hârtie și regurgitate, este cel puțin naiv. Asta vine așa, în proximitatea rezultatelor unor alegeri, de care occidentalii nu sunt mulțumiți căci, de, așa este cu democrații, lor li se permite să interfereze în politica internă a unui stat. Și dacă “pericolul” este prea mare pun și de o invazie. Pardon, “război democratic”.

În fine, UE și SUA o să treacă și la recomandarea și punerea unor pioni cu gândire anti-constituțională la CCR. Tot ei, democraticii, vor desfințarea SIIJ, au susținut și susțin abuzurile și încălcarea drepturilor săvârșite de DNA, tot ei au răsplătit-o pe Kovesi care nu doar că a încălcat drepturile omului și a susținut niște procurori corupți, astăzi cu dosare penale, ci mai este și o plagiatoare ceea ce demonstrează mediocritatea și calitatea ei profesională. Dar stăpânii au răsplătit-o pentru obediență.

Tot Occidentul era ăla îngrijorat de cercetările penale, de sentințele din justiție care nu le conveneau, de rezultatele alegerilor și intențiile juste de impozitare a profitului companiilor străine (cum dorea și Germania să facă la ea în țară, dar doar la noi era promovată ca un atac la competitivitate – proștii au pus boticul).

Atât de democratic este Occidentul că își bagă coada și bocancul peste tot pentru a corupe, jefui și distruge. De supraviețuit supraviețuiești doar în condițiile lor. Amerindienii (și nu numai) știu. Păcat de valorile alea de pe hârtie, că-s bune, dar ele dispar când foamea de profit și putere pune stăpânire pe mințile oamenilor.

sursa: Cosmina Filip