1 min read

Biserica Catolică din Germania binecuvântează gay-ii

În această perioadă tumultoasă parcă era nevoie să mai aflăm și știri pozitive. Iată una.

Biserica Catolică din Germania va oficia aproximativ 80 de slujbe religioase de binecuvântare a cuplurilor gay.

Rainer Teuber, activist LGBTQ, a declarat că aşteaptă cu nerăbdare să îşi oficializeze religios relaţia cu partenerul lui de viaţă “alături de membrii parohiei, ai familiei şi cercul de prieteni”.

Rainer Teuber şi soţul lui, Karl-Heinz Armeloh, cred în schimbarea Bisericii Catolice din interiorul acesteia, dar doresc totodată o recunoaştere a erorilor care au fost comise în trecut.

Lăsănd ironia din start la o parte, să spunem că aceste slujbe nu au fost recunoscute de Vatican, din contră, sunt criticate. Insă vedem că acest lucru nu-i interesează pe activiștii care vor să facă totul pentru a intra în biserică, în ciuda tuturor afirmațiilor care spuneau că odată cu căsătoria civilă se încheie totul.

Sunt exact pașii pe care îi urmează și la noi propagandiștii LGBTQXYZ. Întâi cer parteneriatul civil, apoi căsătoria civilă, apoi vor forța intrarea în Biserică. Sunt etape pe care în alte părți le-au parcurs. Nu se opresc deloc la mijlocul drumului. Vedem că în unele părți au avut și succes.

Mai țineți minte de știrea de acum vreo 4 ani dintr-o școală din Marea Britanie care a stârnit destul de multă vâlvă în mediul online?

BBC prezentând cazul de la o clasă cu copii de 6 ani în care acestora li s-a citit un basm în care un prinț se căsătorea cu servitorul său.

Biserica, școala, grădinița, familia. Cam astea sunt zonele în care se insistă. Dar dacă-i întrebi, îți vor răspunde că ei nu fac nicio propagandă, din contră, sunt stigmatizați și se luptă să își câștige niște drepturi.

De aceea este foarte important să treacă de Camera Deputaților acea lege propusă de UDMR care se referă la interzicerea propagandei LGBT la nivelul copiilor.

Paul Gabriel Andrei