3 min read

Nemții reintroduc masca obligatorie de la 1 septembrie

Primiți cu cretinismul?

Nemții reintroduc masca obligatorie de la 1 septembrie.

Fără să fie vreo urgență, vreo problemă, fără vreo legătură cu spitalele, fără să mai moară bunica, pur și simplu automat de la toamnă până la primăvară în fiecare an se va purta masca pe rât.

Evident javrele userist-progresiste vor trage ca același lucru să se întâmple și în Ro. Cum să facă nemții ceva cretin și ei, ultimii slugoi, să nu își manifeste entuziasmul și să nu aplaude tâmp noile emanații ale Genialilor Tovarăși Ursula și Scholz?

Deși e iulie 2022 și au trecut minim 2 ani jumate de când noul virus circulă, politica guvernelor cu privire la nevaccinați este tot să îi trateze ca pe niște victime sigure în caz de infectare. Desigur, momentan salvarea nu se mai face cu bocancul pentru că e vară, dar văd că decidenții vestici încă consideră că principalul grup pe care trebuie să se concentreze e cel din care fac eu parte, Nevaccinații.

Mi-e foarte greu să presupun că prostia lor e sinceră, și am avut momente în care am crezut că în spatele prostiei se ascunde o regie extrem de elaborată, dar interacționând și cu alți crezători în știință de pe la noi, care ba îmi urează să mor la ATI, ba zic să stau departe de ceilalți ca să nu îi infectez, îmi dau seama că pur și simplu asta e direcția în care le-a luat Dumnezeu mințile.

Degeaba m-am chinuit eu să pricep cum funcționează sistemul imunitar și ce acțiune are vaccinul, dacă râtanul cu doi neuroni care e decident public știe doar VIRUS = RĂU, VACCIN = BUN și are impresia că dacă nu am băgat ce e bun, automat vine să mă ia ăla rău. Anul trecut pe vremea asta încercam să îi explic lui pisi de la Libertatea care era expertă în sănătate (și acum e expertă în Ucraina) ce e aia imunitate naturală și cum funcționează înainte să îmi dea block, și văd că tot nu s-a înțeles în rândul “publicului educat”.

O dată ce sistemul tău imunitar s-a “antrenat” pe virus – și șansele ca în aproape trei ani să îl fi evitat sunt nule, cu atât mai mult dacă ai avut o viață socială normală – nu mai are vaccinul ce să îți ofere. Vaccinul îți antrenează sistemul imunitar să recunoască varianta Wuhan, dispărută acum un an jumate, și anticorpii pe care îi produci sunt utili doar la formele grave, rezidând în fluxul sangvin, în rest pentru infecțiile respiratorii superioare îți sunt inutili căci nu ajung în mucoasă. O dată ce te-ai întâlnit cu virusul și organismul a reacționat OK, ura și la gară, ai dezvoltat o imunitate complexă (mucozală, limfocitară etc) care se va activa la o nouă reîntâlnire. Ăsta e motivul pentru care am avut o formă minim simptomatică la primul contact cu virusul, și zero simptome la expunerile ulterioare, unele din ele certe.

Din păcate însă, instituțiile de reglementare și de sănătate publică din vest sunt în momentul de față principalele surse de dezinformare. O dată ce au luat decizia să nu recunoască imunitatea naturală și au dat recomandare (în unele locuri chiar obligare) pentru vaccinarea trecuților prin boală, nu se mai pot opri. De asta se tânguie ipocrit de soarta nevaccinaților și nu mai știu ce să facă să îi aducă în rănd cu cvadruplu-capsații. Merg pe povestea imbecilă că unica protecție ți-o oferă vaccinul și ignoră adevărul neconvenabil că pentru nevaccinați acest virus este ca și inexistent.

Mai mult, chiar dacă și noi am fi susceptibili să mai facem forme simptomatice din când în când, este cel mai cretin lucru din lume să ne vaccinăm și să deturnăm atenția sistemului imunitar înspre proteina spike a unei variante vestigiale, când el s-a antrenat până acum pe virusul întreg în forma lui curentă. Vaccinarea celor cu imunitate naturală este o decizie antimedicală, care nu le servește intereselor respectivilor, și care are ca rezultat în cel mai bun caz doar expunerea lor la efecte adverse fără a deriva niciun beneficiu clinic, și în cel mai rău caz și pierderea antrenamentului de recunoaștere a virusului curent și a abilității de generare de anticorpi neutralizanți pentru el, lăsând loc unui răspuns imun inadecvat care poate fi periculos.

Cel mai savuros comentariu din Die Zeit la articolul unde se anunță masca obligatorie 6 luni pe an:

“Dar noi, vaccinații, nu am putea să fim scutiți?”

Haha ce cute! Mititelul de el credea că așa funcționează totalitarismul. “N-ar putea membrii de Partid să fie scutiți de Marea Teroare?”

Nu micuților, susținătorii totalitarismului sunt și primele ei victime. Cu cât te supui mai tare, cu atât te vor chinui mai tare, pentru că arăți că înduri și te lași călcat în picioare.

Laur Tirca 1, 2, 3